Dansk
Tilbage til webshop

Navnet HNO1 signalerer i al sin enkelthed hele visionen bag mærket, at Haugslien stræber efter at være nummer 1. Fokus på at kunde give kunderne det bedste, er dybt forankret i virksomheden, og derfor er der også gået mere end 15 år fra drømmen blev født til den første kollektion nu er lanceret. Idéen tog form ud fra et tydeligt hul i markedet: At funktionelt ridetøj sagtens kan være smart uden det behøver at være dyrt. Det kræver blot kærlighed til detaljen, fokus på funktionaliteten uden at miste øje for kvaliteten. 

Firmaets grundlægger Mette Haugslien har altid interessert sig for både tøj og heste. Hun er født ind i en rigtig hestefamilie. Fik sin første hest som 4 årig. Er tidligere landsholdsrytter med ikke mindre end 10 år på det norske landshold og indehaver af titlen Norsk mester gennem flere år som junior- og ung rytter. 

I sin arbejdsmæssige karriere har det været modetøj, der har præget billedet. Teamet bag HNO1 udspringer netop i ønsket om at tage det bedste fra begge verdener og skabe noget helt nyt.

Med rødder i Skandinavien præsenterer HNO1 en funktionel kollektion med kærlighed til både miljø og detaljer og herunder med tydlige referencer fra modeverdenen. Af eksempler på kombinationen til modens verden er gennemtænkte detaljer som tone i tone leopard print, ny tænkende zippings, biker referencer, spændende kombinationer af materialer. 

Mette Haugslien udtaler "Vi hestepiger lever i vores tøj hele dagen. Derfor er hver eneste artikel i HNO1 kollektionen brugsvenlig - skabt for at arbejde og bevæge sig i." 

Fri fragt i Danmark
Hurtig levering
Nem returnering